Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Διεύθυνση: ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΡΑΣΣΟΥ 3
Πόλη: ΤΥΡΝΑΒΟΣ
Νομός: ΛΑΡΙΣΑΣ
Ταχ. Κωδικός: 40100
Τηλέφωνο: 24923/50107
Fax: 24920/22281
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web-site: http://www.deyatyrnavou.gr/

 
 
Πρόεδρος: ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ (Δήμαρχος)
Τηλέφωνο: 24923/50100

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
Γενικός Διευθυντής: ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΟΣ
Τηλέφωνο: 24923/50107
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Οικονομική Διευθύντρια: ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΟΥ
Τηλέφωνο: 24923/50117

e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τεχνικός Διευθυντής: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Τηλέφωνο: 24923/50111
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Υπηρ. Βιολογικού Καθαρισμού:  - -

Τηλέφωνο: 24920/25740

e-mail: - -

 

Υπεύθυνος Εργαστηρίου: - -

Τηλέφωνο: - -

e-mail: - -

 

Νομικός Σύμβουλος: - -

Τηλέφωνο: - -

e-mail: - -