ΔΕΥΑ Κορίνθου: Βασίλης Νανόπουλος -Τι αλλάζει με τις νέες υποδομές

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 14:50

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η μεταφορά των υπηρεσιών της ΔΕΥΑ Κορίνθου στο νέο σύγχρονο κτίριο της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας στην οδό Λεωφόρος Αθηνών στην περιοχή της Ιωνίας.  Ένα κτίριο που με τα υπόγεια του είναι πάνω από 2.700 τ.μ. και δόθηκε «αγώνας» για να αποκτηθεί από το Δήμο. Στο κτίριο στεγάζονται πλέον όλες οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑ Κορίνθου γεγονός που σημαίνει την καλύτερη διαχείριση του προσωπικού και την επίτευξη της μέγιστης αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών. Την κορδέλα έκοψαν ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Αλέξανδρος Πνευματικός, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ.Βασίλης Νανόπουλος και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ κ.Αντώνης Καραμανλής.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κορινθίων και επόμενος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ.Βασίλης Νανόπουλος, μίλησε τόσο για τις νέες υποδομές όσο για τις προτεραιότητες που θέτει στο μέλλον η ΔΕΥΑΚ.

 

-Τι σηματοδοτεί αυτή η μεταφορά;

«Το πρώην κτίριο της Συνεταιριστικής Τράπεζας στέγαζε τις ελπίδες και τις προσδοκίες του επιχειρηματικού κόσμου της Πελοποννήσου και οι οποίες, όπως γνωρίζετε διαψεύστηκαν με τη χρεωκοπία της τράπεζας. Τώρα με την αλλαγή της χρήσης, ελπίζω να ανταποκριθούμε επιτυχώς στις προσδοκίες των Κορινθίων και εγώ, ως ο επόμενος πρόεδρος σε λίγες εβδομάδες της ΔΕΥΑΚ, θα φροντίσω σε αυτό το κτίριο να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, που θα αφορούν την ποιότητα ζωής των Κορινθίων».

 

-Οι προτεραιότητες στη ΔΕΥΑΚ;

«Εμείς θα επιδιώξουμε -και με τη στήριξη όλου του δημοτικού συμβουλίου-να συνεχιστεί απρόσκοπτα η παροχή νερού από τη Στυμφαλία σε όλο το Δήμο και αυτό απαιτεί συνεργασία με το Δήμο Σικυωνίων ή και χωρίς αυτήν. Έχουμε κάνει τις σχετικές συζητήσεις να λύσουμε ζητήματα που θα ανακύψουν στο μέλλον. Υπολογίζω επίσης στη συνεργασία με τους εργαζόμενους, σε πολύ καλύτερες συνθήκες πλέον, με τις νέες εγκαταστάσεις»

 

«Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών»

Επίσης, για τα θέματα της ΔΕΥΑ Κορίνθου μίλησε ο κ. Αντώνης Καραμανλής, Διευθυντής ΔΕΥΑΚ, ο οποίος αποχωρεί σε λίγες ημέρες. Πρόσθεσε ότι «Καταφέραμε και φτιάξαμε μια επιχείρηση ισάξια με άλλες επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα, που πηγαίναμε και βλέπαμε ότι είχαν νέες υποδομές. Η αγορά που κάναμε ήταν πάρα πολύ καλή. Χρειάστηκε μεγάλος αγώνας και διαδικασία. Με τις καινούργιες συνθήκες, πιστεύω ότι οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΚ, θα αποδώσουν περισσότερο, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών».

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ημερίδες, Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Δράσεις της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

water quality

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Ενημερωθείτε για το νερό που πίνετε

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Εφαρμογή Ποιότητας Νερού

google paly iconapp store